Hefei Hairf Network Power Co.,Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
 • China Hefei Hairf Network Power Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: HAIRF
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 500W-1000W
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 20% - 30%
Inleiding

Hairf, met R&D van meer dan 30 jaar en productieervaring op het materiaalgebied van de serverruimte, afhankelijk van de laboratoria van wereldklasse, inspectie en productiemateriaal, niet alleen kan gespecialiseerde producten verstrekken om aan het nauwkeurige vereiste van de baanplaats van de gebruiker te voldoen, maar ook een perfecte totale oplossing te verstrekken voor serverruimte. Nu omvat ons assortiment precisieairconditioner, UPS en datacentrumoplossing.

 

 

De Hairfingenieurs, internationale verkoop en de dienstteam, worden verdeeld rondom de wereld in Mexico, Rusland, Pakistan, Algerije, Indonesië, China, Filippijnen, Singapore, Kazachstan, om te verzekeren kunnen wij de 24 urendienst aan meer dan vijftig landen verlenen, die volledig de pre-sale van de gebruiker technische ondersteuning, de materiaalinstallatie, &maintenance van de materiaalverrichting, en vervangstukkenlevering enz. ontmoeten.

 

HAIRF Precision Air voorwaarde-H series.pdf

HAIRF Precision Air voorwaarde-P series.pdf

Geschiedenis
 • 2003       -      Hairf (China) Co., Ltd werd opgericht in Hong Kong.

 

 • 2007       -      Van het Hairfnetwerk de Machts (Peking) Co., Ltd werd opgericht.

 

 • 2009       -      Hairf werkte met de telecommunicatie van Indonesië voor samenwerking op lange termijn samen.

 

 • 2011        -       Hairf plaatste een gezamenlijk bedrijf „Hairf Mexico“ met lokale 6 agenten in Noord-Amerika.

 

 • 2013        -        Hairf nam de de Telecommunicatietentoonstelling van Singapore deel.

 

 • 2015        -        Hairf in de telecommunicatiebedrijf van Afghanistan wordt geregeld, en de lokale agent bezochten Hairf China dat.

 

 • 2017        -         Hairf bewoog zich aan ons nieuw fabrieksadres dat over 15000㎡ behandelt.

 

 • 2019        -         De airconditioner van de Hairfprecisie voerde naar meer dan 50 landen uit rondom de wereld.

 

 • 2021        -          Hairf verheugt zich altijd op het werken met u voor een betere toekomst!

 

 

Dienst

HAIRF-DE DIENST

 

 • Overleg

          Onze verkoopspecialist verstrekt u de constructieve suggesties aangaande systeemconfiguratie, haalbaarheidsanalyse, economische die voordelen op hun rijpe die technologie en ervaring worden gebaseerd, met onze absorptie en innovatie op de globale recentste technologie van het datacentrumnetwerk wordt gecombineerd.

 

  

 • Pre-sale de dienst

Volgens uw vereisten, zullen onze ingenieurs de beste oplossing door algemene planningsregeling adviseren en het aangepaste voorwaardenonderzoek om de plaats te ontmoeten vereist.

 

 • De verkopende dienst

          Wij verstrekken een kant en klaar project, de tenuitvoerlegging van „één-post“ projecten, die teveel tijd en energie niet vergt. Onze projectleiders zullen alle projectproblemen effectief oplossen. Tegelijkertijd, hebben wij een uitstekend gebruiker opleidingsteam. Door de beroepsopleiding, kunnen de gebruikers de systeemverrichting en het onderhoud van de verwante producten begrijpen.

 

 • Naverkoopsteun

          Nadat het gebeëindigde project, wij het onderzoek zullen doen, controleer en los op het systeem en de materiaalstatus om problemen op een betrouwbaar systeem en een product voor de gebruiker te verstrekken. Tegelijkertijd, zal ons opgeleid en ervaren team van de naverkoopdienst, voldoende vervangstukken de 400 de diensthotlines voor 7*24*365-steun waarborgen voor het geval dat u om het even welke problemen ontmoet. Als het niet door de telefoon kan worden opgelost, zullen wij ingenieurs aan de plaats verzenden om het oplossen van problemen te doen. Bovendien zullen wij de verschillende diensten uit garantie verlenen.

 

 

 

 

Ons Team

      Hairf werd gevestigd in het jaar van 2003, dat in precisieairconditioner, UPS en datacentrumoplossing gespecialiseerd is. Met meer dan 15years-ontwikkeling heeft Hairf nu meer dan 100 personeelsleden in China. De Hairfingenieurs, internationale verkoop en de dienstteam, worden verdeeld rondom de wereld in Mexico, Rusland, Pakistan, Algerije, Indonesië, China, Filippijnen, Singapore, Kazachstan, om te verzekeren kunnen wij de 24 urendienst aan meer dan 50 landen verlenen, die volledig de pre-sale van de gebruiker technische ondersteuning, de materiaalinstallatie, &maintenance van de materiaalverrichting, en vervangstukkenlevering enz. ontmoeten.

 

 

HET TEAM VAN HAIRF CHINA

China Hefei Hairf Network Power Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

HET TEAM VAN HAIRF MEXICO

China Hefei Hairf Network Power Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

HET TEAM VAN HAIRF INDONESIË

China Hefei Hairf Network Power Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2