• De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt
  • De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt
  • De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt
  • De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt
  • De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt
  • De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt
De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: HAIRF
Certificering: CE 3C RoHS ISO
Modelnummer: R161A, R261A, R401A

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: $2699-8519/set
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 35-45days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 500set/month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: één jaar Kleur: zwart
Stroom: 2800m ³ Verkopend punt: DE VENTILATOR VAN DE EG
Het koelen Capaciteit: 15.5KW koeltype: lucht gekoeld type
AIR Stroom: niveau Pakket: houten pak
Grootte: 600*1100*2000mm/300*1100*2000mm
Hoog licht:

De Airconditioner van de telecommunicatiekolom

,

De Airconditioning van kolomtelecommunicatie

,

De ruimteairconditioning van Besparingstelecommunicatie

Productomschrijving

De kolomruimtebesparend CRAC van de telecommunicatieairconditioning in de slimme controle die van het moduledatacentrum wordt gebruikt

 

Specificatielijst

 

Modelandooreenheid) R161A R261A R361A
Hoofdvoeding 380V 3Ph-50Hz
40℃DB/20%RH  
Totale het koelen Capaciteit (kW) 15.5 25.5 41.6
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 15.5 25.5 41 .6
37℃DB/24%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 14.7 24.1 39.9
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 14.7 24.1 39.9
35℃DB/26%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 14.1 22.9 37.9
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 14.1 22.9 37.9
32℃DB/29%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 13.2 21.6 36.8
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 13.2 21.6 36.1
30℃DB/34%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 12.5 20.5 35.3
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 12.5 20.5 33.6
Verplaatsing (m h) 2800 5200 8600
Ventilatorhoeveelheid 6 6 3
Straalkachel      
Het verwarmen capaciteit kW 3 3 6
Luchtbevochtiger      
bevochtig capaciteit-kg/u 3 3 3
Pijpafmetingen      
Vloeibare pijpen mm 12.7 12.7 15.9
sas pijpen - mm 19.05 19.05 22.2
De pijpen van de Hunidifierinham (moeder srew) G3/4“ G3/4“ G3/4“
De condenserende pomp dain leidt imer diameter door buizen 25 25 25
Width*Depth*Height (mm) 300 × 1080×2000 300 × 1080×2000 600 × 1080×2000
Gewicht (kg) 115 155 340
Max.working stroom van het condenseren van eenheid (A)      
Het enige koelen 12.2 19.1 31.8
Enige cooling+ Humidifer 15.7 21.8 35.9
| Het enige coling+-Luchtbevochtiger theaing 16.9 23.5 41.3
Geadviseerde luchtschakelaar en kabelsgrootte      
Het enige koelen Luchtschakelaar (a) 32 32 50
Kabels (mm2) 6 6 10
Enige cooling+Humidifier Luchtschakelaar (a) 32 32 50
Kabels (mm2) 6 6 10
Enige cooling+Humidifer+heating Luchtschakelaar (a) 32 32 63
Kabels (mm2) 6 6 10

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 0

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 1

Het water koelde inrow airconditioner:

 

Modelandooreenheid) R161W R261W R361W
Hoofdvoeding 380V 3Ph-50Hz
40℃DB/20%RH  
Totale het koelen Capaciteit (kW) 16.7 27.5 42.3
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 16.7 27.5 42.3
37℃DB/24%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 15.6 25.9 41.2
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 15.6 25.9 41.2
35℃DB/26%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 15.3 23.8 38.8
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 15.3 23.8 38.8
32℃DB/29%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 14.3 22.6 37.4
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 14.3 22.6 36.8
30℃DB/34%RH      
Totale het koelen Capaciteit (kW) 13.5 21.9 36.7
Zinnige het koelen capaciteit (kW) 13.5 21.9 34.7
Verplaatsing (m h) 3000 5500 8200
Ventilatorhoeveelheid 6 6 3
Straalkachel      
Het verwarmen capaciteit kW 3 3 6
Luchtbevochtiger      
bevochtig capaciteit-kg/u 3 3 3
Pijpafmetingen      
Vloeibare pijpen mm 12.7 12.7 12.7
sas pijpen - mm 19.05 19.05 19.05
De pijpen van de Hunidifierinham (moeder srew) G3/4“ G3/4“ G3/4“
De condenserende pomp dain leidt imer diameter door buizen 25 25 25
Width*Depth*Height (mm) 300 x 1080x 2000 300 x 1080x 2000 300 x 1080x 2000
Gewicht (kg) 120 150 150
Max.working stroom van het condenseren van eenheid (A)      
Het enige koelen 11.8 19 31.1
Enige cooling+ Humidifer 15.5 21.5 34.6
| Het enige coling+-Luchtbevochtiger theaing 16.7 23.4 40.5
Geadviseerde luchtschakelaar en kabelsgrootte      
Het enige koelen 32 32 50
Enige cooling+Humidifier 6 6 10
  32 32 50
Enige cooling+
Humidifier+heating
6 6 10
  32 32 63
Enige cooling+
Humidifier+heating
6 6 10

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 2

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 3De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 4De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 5De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 6De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 7

Verpakking:

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 8

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 9

Certificatie:

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 10

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 11

 

Basisinformatie over Hairf-precisieairconditioning
1. Wat is de basisinformatie van Hairf?
ANS: INTERNATIONAAL HANDEL DRIJVEND die Co. van HEFEI HAIRF, Ltd in 2005, een fabrikant van de BasisAirconditioners van China wordt gevestigd.

Ons moederbedrijf is Peking HAIRF.
Producten van onze fabriek:
A. het Type van Airconditionersmacht
B. gespleten Airconditioners openlucht condenserende eenheden
C. gespleten Airconditioners binneneenheden
D. vloer die binneneenheden bevinden zich
E. het Type van ventilatorrol Binneneenheden
F. het industriële of Speciale Precisie Koelen
1. Serverzaal Precisie het Koelen
2. Het industriële Kabinet Koelen
3. De Controlesysteem van het cultuurklimaat
4. Rekkoeler: 2.3~3.0KW
5. Serverzaal Airconditioners Slim Beheersysteem

2. WAAR IS HEFEI HAIRF INTERNATIONAAL HANDEL DRIJVEND CO., LTD?
ANS: Wij worden gevestigd in HEFEI-Stad in het vasteland van China.

3. Hoe wij INTERNATIONAAL HANDEL DRIJVEND Co. van HEFEI kunnen bereiken HAIRF, Ltd.
ANS: U kunt ons uw onderzoek per e-mail verzenden: dianahong@ hairf.com.cn
Of roep ons Tel.: +86-551-6353507 bij onze kantooruren.

Verzend ons uw onderzoek in detail, zullen wij u kunnen spoedig onderhouden.

4. Wat is de sterkte van Hefei Hairf Ltd.?
ANS: Aangezien verkoopt een de airconditionersfabrikant van China en & onderhoudt plaatselijk onze airconditionerproducten in China. Wij hebben de capaciteiten en de ervaringen die voor u nuttig zouden kunnen zijn.

A. De ervaringen van onze ingenieurs in HVAC zijn meer dan 30 Jaar.
B. Voor one stop shopping, kunt u zowel binnen & openluchteenheden, of SKD-Delen van ons kopen.
C. Wij doen R&D voor airconditioners en precisie het koelen op ons.
D. Wij hebben de capaciteit om uw die producten te ontwerpen op uw vereiste worden gebaseerd.

Gespleten Airconditioners of SKD-Delen van ongeveer Hefei Hairf Ltd.
5. Als u de mogelijkheid zoekt om uw eigen gemorste airconditioners in uw markt te vervaardigen, wat is Hefei Hairf Ltd. bekwaam om voor u te doen?
ANS: Wij zullen gelukkig zijn om u voor de SKD-delen voor zowel openlucht als binneneenheden te dienen.

Openluchteenheden
Binneneenheden
Vloer Bevindende Type eenheden

6. Als u gehele openluchteenheden zoekt die huisvesting, condensator, ventilator en controleskd delen omvatten, zal Hefei Hairf Ltd u voorzien?
ANS: Wij zullen u metaalhuisvesting en gehele delen die van de huisvesting kunnen voorzien komen. De waaier van SKD-delen van openluchteenheid zal in verschillende macht zijn

Er zijn verscheidene opties voor vaste snelheid of omschakelaarstypes. Stuur ons voor uw detailonderzoek per e-mail.

7. Welk soort compressor verstrekt Hefei Hairf Ltd.?
ANS: Wij verstrekken meestal het merkcompressoren van Japan en Jermany-met inbegrip van Panasonic, Copeland

8. Als wij nodig hebben doet de Omschakelaarsoplossingen Hefei Hairf Ltd. verlenen deze dienst?
ANS: Ja, ook verstrekken wij Omschakelaarsoplossing voor SKD-delen. Wij zullen gehele reeks met inbegrip van openlucht en binneneenheden voor u verstrekken

Precisie het Koelen of het Industriële koelen van Hefei Hairf Ltd.
9. Wij zoeken precisie het koelen oplossingen, wat zijn Hefei Hairf LTD. bekwaam om voor ons te doen?
ANS: Hefei Hairf LTD. kan u onze geïntegreerde oplossing voor onze precisie het koelen voor zowel openlucht als binneneenheden verstrekken.

Onze precisie het koelen technologie behandelt openluchtgelijkstroom-omschakelaarscompressor en ventilators, ook de binnenventilators van gelijkstroom of van de EG voor specifieke precisiecontrole.

Momenteel, hebben wij onze eigen precisietechnologie voor de precisie koelairconditioner van de serverruimte in grote waaiermacht. Deze technologie zal voor gehele reeks van het koelen de vraag van industriële doeleinden van toepassing zijn.

10. Welk soort technologie gebruikt Hefei Hairf Ltd. voor precisie het koelen?
ANS: Hefei Hairf Ltd. Wij hebben meer dan 30 jaar HVAC-ervaringen en programmeringservaringen in datacentrumcontrolemechanismen en toepassingen.

Over het algemeen controleren wij gelijkstroom-compressor, digitale uitbreidingsklep, DC/EG ventilators, volgens het verwarmen van lading, temperatuur en de druksensoren van het koelmiddelensysteem van zowel binnen als openluchteenheden. Door touch screen Gebruikersinterface, zullen wij meer gebruikersvriendelijke oplossing voor u verstrekken.

11. Welk merk van compressor gebruikt Hefei Hairf LTD. voor precisie het koelen?
ANS: Meestal gebruiken wij gelijkstroom-van de Rolcompressor en omschakelaar controleeenheden. Wij gebruiken dezelfde Compressor en het controlemechanisme die goed - het bekende bedrijf.

12. Welk soort controlemechanisme gebruikt Hefei Hairf LTD. voor precisie het koelen?
ANS: Wij gebruiken BOERENKOOL, het Industriële controlemechanisme van COPELAND, wat ons helpen gelijkstroom-compressor, digitale uitbreidingsklep, DC/EG ventilators controleren, volgens het verwarmen van lading, temperatuur en de druksensoren van het koelmiddelensysteem van zowel binnen als openluchteenheden. Door touch screen Gebruikersinterface, zullen wij meer gebruikersvriendelijke oplossing voor u verstrekken.

13. Als wij bedrijf aan ODM of OEM uw het speciale koelen zoeken, konden wij u voor verdere informatie contacteren?
ANS: Ja, bent u zeer welkom om uw vraag te verstrekken of onderzoek, zullen wij kunnen helpen u baseerden op al onze ervaringen.

 

De handel toont:

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 12

 

R&D

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 13

 

HAIRF-FABRIEKSbeeld:

De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt 14

 

Waarom het Veredelingsmiddel van Behoefteprecision air

1- IT de hardware is zeer gevoelig voor veranderingen in temperatuur of vochtigheid. Een temperatuur/vochtigheidsschommeling kan tot reusachtige kosten leiden verliest:

  • De temperatuurvariaties kunnen de elektro en fysieke kenmerken van elektronische spaanders en andere raadscomponenten veranderen, veroorzakend defecte verrichting of mislukking.
  • De hoge vochtigheid kan in band en oppervlakteverslechtering, hoofdneerstortingen, condensatie, corrosie, document behandelende problemen, en gouden en zilveren migratie resulteren die tot component en raadsmislukking leiden.
  • De lage vochtigheid verhoogt zeer de mogelijkheid van statische elektrische lossingen. Dergelijke statische lossingen kunnen gegevens en schadehardware bederven.

2- De standaardcomfortairconditioning is gewoonlijk geen specifieke vochtigheidscontrole en de eenvoudige controlemechanismen kunnen niet de vastgesteld die punttolerantie handhaven voor temperatuur wordt vereist, die potentieel schadelijke temperatuur en vochtigheidsschommeling toestaan om voor te komen.

 

3- Precision Air-het Veredelingsmiddel/de Eenheid van de Precisieairconditioning worden ontworpen voor dichte temperatuur en vochtigheidscontrole (±1°C en ±35% R.H). Het verstrekt hoge betrouwbaarheid voor verrichting het hele jaar door, met het gemak van dienst, systeemflexibiliteit en overtolligheid de noodzakelijk om de technologieruimte in gebruik 24 uur per dag te houden.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Kolom RuimtedieBesparing CRAC van de telecommunicatieairconditioning in Data Center wordt gebruikt kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.